Skype výuka PELICAN

Do naší školy se dostala v okamžiku, kdy se nám studenti začali vymlouvat na to, že do jazykového kurzu zkrátka nemají čas dojíždět. Mají toho moc v práci. Děti. Moc dětí. Povinnosti. Moc povinností. A tak přišla. A daří se jí. Moc! O čem je řeč? No přece o Skype výuce. Formě kurzu, díky které můžeš studovat třeba z pohodlí vlastní postele!

Skype jako efektivní nástroj při výuce jazyka

Není se čemu divit. Výukové metody se neustále mění a zlepšují, a co hlavně, přizpůsobují se dnešním hektickým dnům. Jak již bylo řečeno v úvodu, ani naše Jazykovka PELICAN nezůstává pozadu. Zájemci o jazykové kurzy tak mohou v naší nabídce najít taky výuku jazyka přes Skype, ať už moderní metodou chtějí vyzkoušet kurzy angličtiny, kurzy němčiny nebo třeba kurzy vietnamštiny!

Pro koho je studium přes Skype vhodné?

Pro všechny, no fakt, nekecám, jakože se PELICAN jmenuji! Nejvíc ale pro všechny, kteří chtějí využívat svůj čas efektivně: nemají čas do kurzu dojíždět – mají to daleko, zabere jim to moc času, nemají ani možnost jak se do kurzu dostat.

Pro všechny, kteří pracují tak moc, že jim návštěva jazykového kurzu mimo domov způsobuje noční můry. Pro všechny, kteří studují tak moc, že jim návštěva jazykového kurzu mimo domov či kolej způsobuje noční můry. Pro unavené rodiče, kteří musí nejprve uložit všech 6 (nebojte, z vlastní zkušenosti víme, že stačí i jenom jedno!) dítek do postýlek – a až pak mají čas pro své sebevzdělávání.

Ale taky třeba pro všechny, kteří jsou fanoušci moderních technologií a výuka na dálku je zajímá. Pro ty, kdo upřednostňují individuální výuku. Nebo pro firemní vzdělávání! Ano, i takové kurzy už se u nás najdou.

Výhody výuky přes Skype

Inu, výhody by si z předchozího odstavce mohl jistě velmi jednoduše každý domyslet. Pojďme si je však společně ještě jednou shrnout! Největší výhodu bychom nazvali: KDYKOLIV A ODKUDKOLIV. Jak bylo řečeno, jazyk se můžeš učit ve večerních hodinách doma z postele, na pracovní stáži v zahraničí nebo třeba o polední pauze v kanceláři.

K tomu se vztahuje i fakt, že si můžeš zvolit čas kurzu, který Ti bude vyhovovat. Domluvíš se z lektorem – opravdu není výjimkou, že kurzy probíhají až ve večerních hodinách, naopak, spousta lektorů taky pozdější čas uvítá.

Konec dojíždění! Které často dělá z jazykového kurzu velmi nákladný koníček. Mezi další výhody patří možnost individuálních lekcí, Skype výuka je mnohdy finančně přívětivější než klasické kurzy a taky – dostane se Ti spousta online zajímavých materiálů, se kterými budeš se svým lektorem pracovat.

Mezi vyučované jazyky patří… no, opravdu téměř jakýkoliv jazyk, jaký se Ti zamane! Tak schválně, chceš to vyzkoušet? Nainstaluj si do svého počítače nebo chytrého telefonu program Skype, který je zdarma ke stažení. Pak už stačí jen kontaktovat Jazykovou školu PELICAN a Tvůj kurz může začít!

Budeme se těšit na viděnou. Ehm, pardon. Na slyšenou!!!

Tvůj PELICAN

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>