Velká letní akce pomaturitního studia: #STUDUJTESPOLEČNĚ

Chcete mít pomaturitní studium zábavnější ale taky levnější?

PELICAN má pro vás řešení. Přiveďte s sebou kamarádku nebo kamaráda, sestru nebo bratra, babičku nebo dědečka, zkrátka kohokoliv. My vám pak na vaše pomaturitní studium jazyka dáme slevu!

Řídí se to jednoduchým pravidlem – čím víc kamarádů přivedeš, tím větší slevu dostaneš – zkrátka se vyplatí studovat společně.
Pokud se na základě tvého doporučení přihlásí do pomaturitního studia víc než 5 a více dalších lidí, máš své studium zadarmo!


Ptáte se, proč byste vůbec měli studovat společně s kamarády nebo příbuznými? Tak čtěte dále, dáme vám pár dobrých důvodů.


Oboustranná motivace

Motivace je při studiu jazyka klíčová. Platí to ve všech jazykových kurzech.

Znáte to. Na začátku jste motivovaní a odhodlaní chodit do kurzu každý den a učit se stále něco nového. Ale až opadne počáteční nadšení, některým z nás přirozenost velí po pár měsících polevit.

Když máte v kurzu kamarády, můžete se vzájemně motivovat, chodit pravidelně a hlavně učit se jazyk s chutí.


Zdravá soutěživost

Soutěživost nemusí být vždycky na škodu. Úzce to souvisí s předchozím bodem – motivací. Lidem soutěživost a konkurence pomáhá v tom, aby se snažili být lepší a šli dopředu. Nelze to však zaměňovat se soupeřením!

Zdravá soutěživost mezi kamarády vás všechny může podpořit v lepších výsledcích a rychlejším učení v pomaturitním studiu.


“Spolustudium” namísto samostudia?

Říká se, že ve dvou se to lépe táhne. A co teprve ve třech, čtyřech, nebo i pěti! Společně se můžete připravovat na testy, radit se, když něčemu nerozumíte, nebo zkrátka chodit spolu probírat učivo do kavárny. Z často neefektivního samostudia se může stát “spolustudium”.


Utužování vztahů a zábava

Na závěr tu pro vás máme nejvíce poetický, ale také velmi důležitý bod. Trávit čas s blízkými je v dnešní uspěchané době moc fajn. Platí to jak pro kamarády, tak ale i pro rodinu, která může v pomaturitním studiu studovat s vámi.

Je dobré o vztahy pečovat, tak využijte této příležitosti a přihlaste se společně. Spojíte příjemné s užitečným, protože u PELICANa se budete taky královsky bavit!


Jaké jsou přesné počty? Na jakou slevu můžete dosáhnout?

počet studentů, kteří se přihlásí na základě tvé referencesleva pro každého
11000 Kč
22000 Kč
33000 Kč
44000 Kč
5 a vícepomaturitní studium pro jednoho ZDARMA

Sleva se odečítá z aktuální ceny pomaturitního studia. Jedinou podmínkou je, abyste se s kamarádem/kamarády přihlásili společně a sleva Vám bude okamžitě uplatněna. Více informací najdete zde: #STUDUJTESPOLEČNĚ.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>